Tervetuloa Minttuvernetin elämään!

Olen Minna 35-vuotias varsinais-suomalainen nainen. Olen pitkään haaveillut blogin kirjoittamisesta, mutta tähän asti se on jäänyt haaveilun asteelle. Blogin perustamisen sijaan olen keskittynyt kirjoittamaan ainoastaan sinne kirjoituspöydän laatikostoon, joka alkaa jo olla aika täynnä. Joskus teininä olen toki perustanut blogin, mutta se blogi on onneksi kadonnut jonnekin bittiavaruuteen. Lisäksi olen työskennellyt musiikin, median ja viestinnän parissa, joten kirjoittaminen on tullut tutuksi jo ihan työnkin kautta.

Kaikelle on aikansa tai niin ainakin sanotaan ja nyt koen olevan täysin oikea aika perustaa tämä haaveissani ollut ihan oikea blogi. Tätä blogia työstäessäni olen löytänyt itselleni uuden moton: Elämä on nyt eikä ensi viikolla. Tämä lause tupsahti päähäni jostain ja kannustaa itseäni ainakin tarttumaan eteentuleviin tilaisuuksiin sen enempää empimättä. Miksi siis lykätä tämän bloginkaan aloittamista enää yhtään pidemmälle, kun tämä kuitenkin tuntuu oikealta ratkaisulta.

Mitä sitten on luvassa?

Täällä blogissa tulen kirjoittelemaan ihan omaan elämääni kuuluvista arkisista asioista sekä kertomaan, miten itse tuon elämääni pientä arkista luksusta, joka auttaa jaksamaan hektisen menon keskellä. Nautin arjen pienistä iloista ja pyrin katsomaan maailmaa avoimin ja uteliain silmin. Uskon, että elämä on loputon oppimisprosessi ja jokaisesta päivästä, niistä huonommistakin löytyy aina jotain positiivista ja aina voi oppia tai opetella jotain uutta.

Elämäni pyörii tällä hetkellä työn ja opiskeluiden ympärillä, mutta vapaa-ajallani vietän paljon aikaa läheisteni ja ystävieni kanssa, harrastan kotitreenejä, ulkoilen, matkustelen kotimaassa ja käyn hemmotteluhoidoissa. Näistä kaikista ja paljon muustakin tulen kirjoittelemaan teille täällä blogissa.

Ai niin, mulle saa ehdottaa myös aiheita, joista haluaisitte mun kirjoittavan. Rohkeasti siis vaan viestejä ja kommentteja tulemaan. (: Viestejä voi laittaa vaikka Kuka ihmeen Minttuvernetti -osion kautta.

Tällä hetkellä opiskelen siis oppisopimuksella lastenohjaajaksi ja työskentelen järjestömaailmassa lapsiperheiden kanssa. Tarkoituksenani on pitää tämän hetkinen työni lähestulkoon kokonaan irrallaan täältä blogista. Toki sieltä saattaa aiheita postauksiin irrota, sillä niitähän voi tupsahdella ihan mistä tahansa. Opiskeluista saatan myös kertoa täällä, mikäli jotain kerrottavaa ilmenee. Jos kaikki menee hyvin, niin tarkoituksenani on valmistua ensi kesään mennessä.

Mitä sitten tapahtuu? Se onkin hyvä kysymys eikä minulla tässä kohtaa ole antaa teille siihen vastausta. Siitä varmasti aukenee jälleen jokin uusi ovi, joka tässä kohtaa johdattaa suureen ja tuntemattomaan. Pysykäähän tän blogin ja mun matkassa mukana, niin selvitetään yhdessä, että mihin tää tie mut viekään.

Tästä se seikkailu alkaa, tervetuloa mukaan!
Sinulle on nyt avattu ovet Minttuvernetin maailmaan.
Toivottavasti meillä on pitkä yhteinen seikkailu edessä. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *